Maaltijden – Keuken

De keuken van Oranjehof produceert elke dag een ambachtelijk vers gekookte warme maaltijd.
Dankzij de hulp van de vele vrijwilligers kunnen we extra aandacht geven aan de bereiding van deze maaltijden, wat het resultaat alleen maar ten goede komt.

Voor de bereiding van onze maaltijden gebruiken we elke dag verse bouillon en vers vlees van een  slagerij uit de omgeving. Verder elke dag met de hand gesneden verse groenten. We luisteren goed naar de reactie van onze bezoekers. We zijn blij om zo vaak complimenten te krijgen over de maaltijd. Kortom: we proberen u een maaltijd te serveren die zo dicht mogelijk aansluit bij uw wensen. Het menu wordt elke week zorgvuldig samengesteld.  

Eenmaal per maand is er ook ’s avonds een warme maaltijd. Soms een themamaaltijd of een mantelzorgmaaltijd. Ook verzorgt de keuken in samenwerking met het Wijkontmoetingscentrum regelmatig een broodmaaltijd. In het Oranjehofnieuws staan de data aangekondigd. Of zie onderstaande activiteitenkalender.

https://oranjehof.org/dagbesteding-en-activiteiten/activiteitenkalender/

Dieetwensen

De dieetwensen voor uw maaltijd kunt u aangeven als u zich opgeeft voor de maaltijd.

Open Tafel

Er is ook de mogelijkheid gebruik te maken van de “Open tafel”. Van maandag tot en met vrijdag kunnen ouderen rond 12.00 uur aanschuiven om in Oranjehof een 3-gangenmaaltijd te gebruiken. Dit kan in het WOC (Wijkontmoetingscentrum).  Dit is een prachtige gelegenheid om samen de maaltijd te gebruiken tegen een betaalbare prijs.

Opgeven

Opgeven voor de warme maaltijd kan tot  uiterlijk 10.00 uur ’s morgens via de receptie, tel. 0577-492278.